Címlap

Kyokushin Karate | PÉCEL DOJO

Máté 3. a VB-n!

Molnár Máté ifjúsági VB 3. helyezett lett szombaton (2015.07.04.), a Buzauban megrendezett világbajnokságon! Gratulálunk neki! OSU!

Karatéka a Brutálfutáson

Fazekas Gábor a Brutálfutáson járt. Olvassátok beszámolóját olyan élvezettel, mint ahogy ő teljesítette a versenyt :)

Bővebben...

Edzések időpontja nyáron

2015. június 23-tól az edzések 18 órakor kezdődnek! Hozzatok futócipőt, mert az erdőbe megyünk edzeni!

Karatéka és edzője a díjazottak között

Pécel Város Önkormányzata 2015-ben is megjutalmazta a legjobb sportolókat, illetve idén néhány sportszakember is elismerésben részesült.
Jutalmat kapott: Halla Petra röplabdás, Kovács Patrik sakkozó, Molnár Máté karatéka, a Dudance formációs csapata (Demeter Csilla, Loch Jázmin, Mangucz Zsófia, Miskolczi Renátó és Kovács Kristóf), az El Camino zarándokutat teljesítő Karsai György és fia András. Az év utánpótlás edzője: Bíró István. Az év edzője: Dudás Tibor
Kiemelkedő edzői munkájáért elismerésben részesült Kalmár Csaba, Molnár Máté edzője.

Pécel Kupa Kyokushin OB

2015. április 11-én rendezi meg a 25 éves Pécel Dojo sportegyesület a Pécel Kupát. A Kyokushin Karate utánpótlás országos bajnokságon izgalmas mérkőzéseken csapnak össze az ország legjobb karatékái a bajnoki címért.

Bővebben...

Elhoztunk pár díjat a 2. Szuperbajnokságról

2015. január 24-én került megrendezésre a 2. Városi Szuperbajnokság, ahol az egyesületek tagjai 9 ügyességi, gyorsasági és erőgyakorlatban mérték össze képességeiket. A jó hangulatú, sportszerű vetélkedőn megszülettek városunk új bajnokai. Bővebben...

További cikkeink...