Címlap

Kyokushin Karate | PÉCEL DOJO

Elsősegély tanfolyam

2014. november 27-én, edzésidőben elsősegély tanfolyamot tart nekünk Tóth Viktória és kollégája. Gyertek el, sok hasznos dolgot tanulhattok!

Önvédelmi tréning

2014. november 20-án ÖNVÉDELMI EDZÉST tart dojo-nkban Szegedi Gyuri. Gyertek el minél többen!

Ennél egy kicsit komolyabb lesz a hangulat:

Hinomoto kupa 1. hely!

Gratulálunk Molnár Máténak, aki a 2014. november 8-án megrendezett Hinomoto kupán kategóriájában 1. helyezést ért el!

További képek

Jótékonysági vacsorán jártunk

A Club11-ben szervezett jótékonysági vacsorán jártunk, hogy ezzel is segítsük Andi orvosi kezelését, ugyanis a teljes bevétel az ő kezelésére lesz fordítva az étterem tulajdonosának felajánlásából. A 3 gyermekes péceli édesanya, Andi évek óta harcol a rákkal, a hagyományos kezelések eddig nem segítettek, de most felcsillant a REMÉNY egy célzott kezelés formájában, amelynek kifizetéséhez szeretnénk hozzájárulni.

További képek

Európa kupa 2. hely!

Molnár Máté 2014. október 18-án az Európa kupán súlycsoportjában 2.helyezést ért el. Gratulálunk! Osu!

A képen Máté a hazai Kyokushin megalapítójával, az élő legendával Shihan Furkó Kálmánnal és Kalmár Csaba Sensei felkészítő edzőjével.

25 éves a Pécel Dojo

Kedves Barátaim!

A 25 éve működő Pécel Dojo tisztelettel meghív egy közös testmozgásra és az idő visszaforgatásra.
Biztos vagyok benne, hogy a kyokushin nem vész el, csak átalakul. Átalakul valami olyasmivé, ami akkor, amikor edzel, csak izzadság, vér és fájdalom, de később válik igazán emberivé, használhatóvá.
Ha úgy érzed, hogy kaptál valamit a kartétól és  megosztanád a rég látott edzőtársakkal, vinnél haza a családi tűz köré ezekből az emlékekből, érzésekből, tapasztalatokból  akkor gyere el, hogy együtt ünnepeljük az elmúlt 25 évet és közösen indítsuk el a következő 25-öt.

Bővebben...

További cikkeink...