Címlap

25 éves a Pécel Dojo

Kedves Barátaim!

A 25 éve működő Pécel Dojo tisztelettel meghív egy közös testmozgásra és az idő visszaforgatásra.
Biztos vagyok benne, hogy a kyokushin nem vész el, csak átalakul. Átalakul valami olyasmivé, ami akkor, amikor edzel, csak izzadság, vér és fájdalom, de később válik igazán emberivé, használhatóvá.
Ha úgy érzed, hogy kaptál valamit a kartétól és  megosztanád a rég látott edzőtársakkal, vinnél haza a családi tűz köré ezekből az emlékekből, érzésekből, tapasztalatokból  akkor gyere el, hogy együtt ünnepeljük az elmúlt 25 évet és közösen indítsuk el a következő 25-öt.

 

Keresd elő a szekrény mélyéről a gi-det, vagy vegyél fel egy kényelmes melegítőt, hogy 3/4 órás laza tudásfelelevenítő edzés után, összeülve átadhassuk egymásnak a saját történeteinket, életünk alakulását.
Ez a negyed század belőletek, tőletek, általatok lett olyan szép és emlékezetes. Gyertek el, legyünk együtt, érezzétek újra az erőt,hogy folytathassuk rendületlenül utunkat a kyokushin útján.

Pár szóban a programokról:

Időpont: 2014 november 7-én pénteken 18:00 órai kezdettel veszi kezdetét, egy közös edzéssel.
Utána a Dojonak helyet adó iskola aulájában tartanánk a társasági programokat.

Kérlek benneteket, hogy jelezzétek vissza részvételi szándékotokat, Sebe Attilának a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -mail címen vagy a +36703614104-es telefonszámon, hogy a programokat és a vendéglátást hozzá tudjuk igazítani a létszámhoz.

Ha van otthon fellelhető fotód és hozzá pár mondat, hogy hol készült milyen emlék fűz hozzá, melyet e-mailben el tudsz küldeni azt örömmel venném.
Fontos, hogy csak egy két képet küldj, hogy kezelni lehessen a mennyiséget.

Osu,

Kalmár Csaba Sensei